Wkrótce święta, a my postanowiliśmy wesprzeć czwartkowy kiermasz tworząc pyszne, chrupiące baranki:)
Uczniowie klasy III b to wspaniała ekipa produkcyjna, mieliśmy pakowaczy, rysowników, konserwatora powierzchni płaskich;), ludzi od kontroli jakości, którzy przeprowadzali:
– kontrolę wejściową, czyli sprawowali nadzór nad dostarczanymi komponentami przed rozpoczęciem procesu produkcyjnego;
– kontrolę międzyoperacyjną – zaangażowani oraz uważni pracownicy przy pomocy odpowiednich środków reagowali, gdy podczas procesu produkcji następowało jakiekolwiek odstępstwo od normy, np. pracownik pochłaniał zbyt dużą ilość komponentów:)
– kontrolę końcową, weryfikującą zgodność produktu poprzez ocenę wizualną oraz funkcjonalną. Kontroler miał za zadanie wyeliminować wybrakowane produkty:) i odnaleźć źródło niepowodzenia;
– kontrolę ostateczną, która przygotowała towar do… wysyłki;) czyli do Pani Agnieszki Górskiej:)
Przy okazji odwiedziliśmy Mapę Karier i poznaliśmy kolejne zawody..
Wiemy, że zadowoleni klienci to klucz udanego biznesu, dlatego konkurencja w tej branży nam nie straszna.